^Догори

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Бухович Микола Павлович

byhovich

Авторизація на сайті

Медіа-світ Березнівської ЦСПШБ

zspshb

Погода

Статистика

Сьогодні у нашому ліцеї відбулося відкриття КЛАСУ БЕЗПЕКИ – освітнього простору, який покликаний навчити школярів основним правилам безпеки життєдіяльності.

З нагоди відкриття класу до нас завітали Березнівський міський голова Руслан ПИЛИПЧУК, начальник відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради Анатолій ГУДЬКО, заступник начальника Рівненського районного управління ДСНС Дмитро МЕЛЬНИК, провідний інспектор Головного управління ДСНС у Рівненській області Павло ДЕХТЯР, фахівець Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області Надія РЕБРОВА.

img 1002

Безпекову локацію облаштовано за зональним принципом організації освітнього простору, оснащено технічним обладнанням, агітаційною наочністю, навчально-дидактичними матеріалами, які допоможуть ефективно навчати дітей необхідним сьогодні правилам з пожежної та мінної безпеки, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, евакуації, першої допомоги, безпеки на дорозі тощо.

img 1004

Для учнів 6-Б класу практичним психологом Віталієм ШЕВЧУКОМ проведено перше інтерактивне заняття «Вартові безпеки.

Дякуємо всім партнерам за плідну роботу та співпрацю, переконані, що завдяки такому класу уроки з формування навичок безпечної поведінки будуть цікавими та корисними.

Впевнено тримаємо наш освітній стрій та крокуємо разом до ПЕРЕМОГИ!

img 1003img 1005