^Догори

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Бухович Микола Павлович

byhovich

Авторизація на сайті

Медіа-світ Березнівської ЦСПШБ

zspshb

Погода

Статистика

Щороку у першу неділю жовтня у нашій країні ми відзначаємо День працівників освіти. Це свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. У цей день кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов'язані своїми життєвими і професійними перемогами.

З початком війни багато педагогів, взявши до рук зброю, перейшли з освітнього фронту на військовий, змінивши шкільні стіни на окопи. Але навіть і там вчитель залишається вчителем: урок дружби через Zoom, радість від дитячого листа, голосових повідомлень, в яких учні читають вірші і співають пісні.

Висловлюємо щиру вдячність кожному педагогу за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро. Тиснемо міцно руку кожному вчителю-захиснику, який робить урок мирним для своїх вихованців.

Напередодні Дня вчителя ми привітали наших педагогів, які перебувають на заслуженому відпочинку, а наші найменші та найстарші здобувачі освіти організували всім працівникам нашого ліцею святковий захід «Чарівна мелодія осені...», висловивши вітання з прийдешнім святом.

Маємо цього дня і нагороди: ГРАМОТОЮ Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді нагороджена Тетяна Володимирівна МОТРУНІЧ, вчителька математики, ПОДЯКАМИ Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді нагороджені Олена Ярославівна ТОНКОНОЖЕНКО, вчителька хімії, та Ольга Валеріївна ГУМЕНЮК, вчителька історії, ГРАМОТОЮ Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини нагороджена Людмила Василівна НИКИТЮК, заступник директора з навчально-виховної роботи, ПОДЯКОЮ Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за сприяння розвитку учнівської творчості та значний внесок у підготовку переможця обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства нагороджений Владислав Олександрович ПОХОДЗІЛО, вчитель історії та правознавства, ГРАМОТАМИ відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради за значні досягнення в реалізації державної політики в галузі національної освіти, навчанні та вихованні підростаючого покоління нагороджені Оксана Анатоліївна ТУЗ, вчителька історії, та Віталій Ростиславович ШЕВЧУК, практичний психолог.

Тож, у цей день ми щиросердно бажаємо всім педагогам, працівникам освіти міцного здоров'я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, а головне – миру та закінчення війни!

Впевнено тримаємо наш освітній стрій та крокуємо разом до ПЕРЕМОГИ!