^Догори

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Бухович Микола Павлович

byhovich

Авторизація на сайті

Медіа-світ Березнівської ЦСПШБ

zspshb

Погода

Статистика

Шкода, що це світле і радісне свято проходить у воєнний час, але навіть під час війни ми продовжуємо вчити та навчатися.

Безпека здобувачів освіти – наш пріоритет, саме тому ми організували освітній процес у змішаному форматі, аби не тільки мінімізувати ризики, а й реалізувати право учнів на освіту, які тимчасово перебувають за кордоном.

День знань – це день, який об'єднує всі покоління, дарує нові надії та сподівання.

Цей день у нашому ліцеї пройшов насичено та цікаво.

Ми щиро та радісно вітали наших нових ліцеїстів: у супроводі класних керівників Владислава ПОХОДЗІЛА та Олени БОНДАРЧУК, а також Давида ЦИПАНА та Антона ДЕНИСЕНКА, майстрів спорту з плавання, членів Олімпійської збірної України, учасників та призерів Європейського юнацького олімпійського фестивалю (Словенія, 2023 рік), під оплески майбутніх випускників учні п'ятих класів завітали до своїх класних кімнат.

За доброю традицією наші майбутні випускники привітали учнів п'ятих класів подарунками – для незабутніх та яскравих моментів шкільного життя – альбоми та олівці, аби вони мали змогу додати кольорових фарб до щоденного позитивного настрою.

Класними керівниками організовані пізнавальні та захопливі перші уроки на теми: «України починається з мене», «Україна починається з мене», «Пишаюся, що я українець!», «Крилатим ґрунту не треба...», «Живе і буде жити Україна!» «Ти як? Повертаємося до школи» та інші.

А ще підсумком нашого Дня знань стала анонсована напередодні благодійна акція на підтримку військовослужбовців «Вчителя вітаю гарним словом, а замість квітів – донат на ЗСУ!», участь в якій взяли участь усі класні колективи. Щиро дякуємо всім за це! Разом ми – сила!

Дорога ліцейна родино! Вітаємо вас з Днем знань, з днем мудрості та пізнання! Нехай цей рік принесе багато цікавих відкриттів, високі досягнення та незабутні моменти, а головне – мир та перемогу! Кожен день у закладі освіти — це можливість стати кращим, дізнатися більше і вирости на крок ближче до своїх мрій. Бажаємо вам сміливості, наснаги та радості від оточуючого світу! Вперед до нових здобутків!

Висловлюємо слова глибокої подяки захисникам та захисницям України за можливість жити і навчатися!

Впевнено тримаємо наш освітній стрій і крокуємо разом до ПЕРЕМОГИ!